Haute Cuisine

Over ons

Haute Cuisine is je rechterhand in de keuken. Je trouwe hulp bij het ontbijt, middagmaal én avondmaal. Voor jezelf, voor vrienden en voor familie, bij elke gelegenheid.

Het Belgische merk Haute Cuisine ontwikkelt pannen, potten, servies, keukengerei en keukentoebehoren voor iedereen die graag kookt. Of het nu is voor dagelijkse kost, creatieve gerechten of koken op professioneel niveau: onze collectie is er voor iedere kok. We volgen de trends steeds op de voet en breiden ons aanbod regelmatig uit met nieuwe producten. Om je wegwijs te maken in ons uitgebreide aanbod vind je op al onze verpakkingen een label met sterren terug. Zo vindt iedere amateur-, hobby- of professionele kok snel wat hij zoekt. Eén ding hebben al onze producten gemeen: hun geweldige kwaliteit. Ze zijn immers de keuze van de chef.

De Haute Cuisine-sterren

We hebben een breed gamma aan kookpotten en -pannen. Om wegwijs te raken in ons aanbod kennen we aan onze producten een handige indeling met sterren toe. Zo weet je snel welk materiaal het best bij jou past. Het verschil tussen de categorieën zit voornamelijk in de dikte en zwaarte van het materiaal.

  huishouden

Je bent een kok die bij het dagelijks koken graag degelijk materiaal gebruikt dat tegelijk ook budgetvriendelijk is.

  hobbykok

Je bent het type kok dat graag creatief kookt en goed materiaal wil waarbij kookplezier en kwaliteit hand in hand gaan.

  semi-professioneel

Koken is je passie. Om een gerecht op tafel te zetten, wil je kwalitatief en stevig materiaal zodat je vlot en lekker kunt koken.

  professioneel

Je bent een professionele kok en je hebt hoogstaand, performant en duurzaam materiaal nodig om op hoog niveau te kunnen koken.

Haute Cuisine

Ons verhaal

Imfaco is de stuwende kracht achter het merk Haute Cuisine. Het familiebedrijf werd meer dan 45 jaar geleden opgericht door Simon Cools en legde zich toe op de verkoop van keukens en witgoed zoals wasmachines en koelkasten. Toen schoonzoon Ben Vroman in 1989 in het bedrijf stapte, trokken ze de kaart van het koken. Zijn vrouw beheert al die tijd al de financiële kant van de zaak en in 2015 vervoegde ook hun dochter het bedrijf. Samen met hun medewerkers dragen ze hun producten een warm, persoonlijk hart toe.


Haute Cuisine

Producten
in de spotlight

Pannen
Vulcanorock

Deze pannen met versterkte binnenbekleding, beschikken over ergonomische handgrepen in gegoten inox, ook geschikt voor de oven dus. Lees meer

Kookset Deluxe

9-delig inox kookset met glazen deksel. Prijs, kwaliteit Top!
Lees meer

Eetservies Marseille

Bij een geslaagde avond hoord een mooi gedekte tafel. Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK